Angel

       2010-07-09 10:58:47
Här är går det på högsta växeln. Antingen busar Angel och Doris eller så har vi valpryck i trädgården (oftast gör hon båda sakerna samtidigt) eller så sover hon vid mina fötter. Hon äter väl inga större mängder men oj vad hon växer i höjden. Hela 6 cm på en vecka! Kommer bli en stor tjej. Hon låter även en hel del, speciellt när hon leker med Doris, känns så konstigt att tänka att för två veckor sen skulle hon inte ens gå i närheten av Doris nu är hon ständigt på henne.

Hur går det då med miljöträningen? Ja vi har varit på 90-års kalas, där var hon väl ganska så rädd men efter ett tag så var det ganska så okej med folksamlingen. Hon blev ju en av mitt punkterna. Sen har vi även träffat en stor Labbe hane som hon tyckte var lite läskig. Men tillslut så lekte de ganska så bra. Verkar även som hon har blivit av med sin rädsla för stora män. En av grannarna kommer förbi i går och honom gick hon fram till direkt, men han har ju en talang för hundar också så det var väl inte så märkligt.

Annan träning går väl sådär. Just nu håller vi på att lära in ligg och det går väl sådär. Sitt kan hon redan väldigt bra. Det är hon väldigt uppmärksam på. Hon till och med sätter sig medan man går, kanske inte riktigt helt och det dörjer väl en halv sekund sen så är hon uppe och går igen men hon reagerar i alla fall och det känns mycket bra.

Här får ni en dos Angelbilder:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback