Dagens Bild

       2010-06-07 00:31:26
Här kommer då Dagens Bild. Snacka om vilken kort slutartid man var tvungen att ha för att verkligen stoppa vattnet. Slutartiden ligger på 1/1000. Rätt sjukt att tänka, fast för att stanna upp en hund i rörelsen måste man ha mellan 1/200 - 1/400 beroende på vad hunden gör.

I alla fall. Här är bilden:




Men nu är det slut på svartvita bilder. Imorgon är färgen tillbaka.



Kommentarer
Postat av: Jennifer

ojj vad fin bild:)

aa det tror jag<3

nae det gjorde det inte svenskarna kom inte ens till final:(

2010-06-07 @ 19:51:38
URL: http://jelovi.blogg.se/
Postat av: Nikita

Like the pic!



Sv: Nej, självklart inte. Ett leende genererar nästan aldrig ett försvarsbeteende hos en frisk, stabil och "ensamstående" hund. Men hos en tik som haft mycket efterbörd och sjukdom strax efter en förlossning kan man aldrig vara för säker. Hundar blir signalkänsliga i trängda situationer vet du :)

2010-06-07 @ 20:39:18
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Sv: Eller hur! Det som är tråkigt är just det att folk ska vara.. hm.. Vad letar jag efter för ord? Radikala? Om jag skulle be om en underskrift för t.ex hundkörkort och laglydnad så skulle dessa säkert tycka att då ska även vissa raser vara svårare att få körkort till och vissa raser ska ingen ha. Hänger du med? MEn likhet inför lagen är nog viktigast att uppnå först och främst!

2010-06-07 @ 20:49:44
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Sv: Ja, självklart ska en hund lära sig att ett leende inte är ett hot. Men en sjuk hund med nedsatta hämningar går på instink. Då spelar det ingen roll vad vi lärt dem. Och i Mayas berättelse så var ju faktiskt mannen oinbjuden!



Ja, eller hur. Media är nog den mest horande branschen som finns, och tyvärr förstår väl inte folk det kanske. Men jag vill spräcka deras förbannade bubbla!

2010-06-07 @ 21:13:14
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Sv: Nej, Mayas ägare hade redan sagt att han inte skulle komma dit eftersom hon var sjuk och precis fått valpar. Denna man var okänd tror jag. Och han kom ändå, för att han ville festa så det antas att han redan var full eftersm han hade mer sprit med sig också.

2010-06-07 @ 21:41:48
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Mailen jag skrev nu är min privata :)



Han knackade på dörrn, öppnade och gick in. sen stod han och käftade med ägaren en 8 minuter kanske, hon står och håller i hunden och ber honom gå. Maya blev ju skitledsen, han stod mellan henne och valparna, ungefär en halvmeter från valparna, fullt påklädd,antagligen full, i en mörk hall. Sen skulle han väl få tyst på hunden och då gick det inte mer för henne.

2010-06-07 @ 21:54:05
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Nej, de stormade fan in en hel trupp och slet med sig tiken. De visste inte ens att hon hade valpar som inte ens var två veckor gamla! Rätten att ta med dem också skrev de för hand på pappret som var för Maya. Sedan satt valparna och tiken åtskilda. Ägaren hördes inte alls, och sen var det flera veckors kamp för att få tillbaka hundarna!

2010-06-07 @ 22:04:20
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback