Roligt?

       2010-06-30 15:55:41
Hittade denna videon, vet inte om den är något roligt men jag blev väldigt förvånad och fattar inte alls varför han/hon gör så. Och ja jag såg den x antal gånger.Tycker ni den var något vidare rolig?

Eclipse

       2010-06-30 15:19:23
Imorgon ska jag och syster Pernilla åka och titta på Twilight Saga: Eclipse. Det ser man fram emot. Ska bli kul att hitta på något med bara henne.

Innan var jag ett stort Twilight fan men det lugnade ner sig. Men vill fortfarande se alla filmerna. Kommer berätta vad jag tyckte om filmen på fredag.

Här har ni trailern:Är ni Twilight-fan?

Mamma Mia!

       2010-06-30 14:53:21
Vet ni vad jag ska göra i höst?

Jo jag, mamma, syster och min kompis Lisa (Porträtt Lisa) ska på Mamma Mia i Karlstad. 16 Oktober kl 15.00 börjar det och det är London Cast som står på scenen. Så hela musikalen kommer vara på engelska, vilket jag tycker är super. Tycker bättre om låtarna och så är det originalspråket. Det blir min 9:de större musikal, skolmusikaler räknas inte.Bildkälla

Hur många musikaler har ni sett?

Harry Potter And The Deathly Hallows Trailer

       2010-06-30 14:37:42
Jag är ett STORT HP-fan. Vet inte hur många gånger jag läst böckerna eller sett filmerna. Brukar läsa igenom några av böckerna minst en gång om året och just nu håller jag på att läsa serien baklänges (7-1). Så när Sam berättade om att det hade kommit en ny trailer var jag ju bara tvungen att se den.

Så som det ser ut nu så blir det Harry Potter 7 part 1 i 3D (Vet inte vart än) och i juli blir det troligen en resa till London för att avsluta hela HP-serien riktigt stort. Nu är detta trailern för både Part 1 och 2.
Någon mer än jag som ser fram emot November?

Månades Bild - Juni 2010

       2010-06-30 09:11:34
Nu har jag valt Månadens Bild, vet att jag sa att jag skulle ha gjort det i måndags men hade så mycket annat för mig.

Motivering:

Bilden har en väldigt fin skärpa och ett mycket vackert ljus. Motivet representerar årstiden bra och känns mycket passande. Det enda negativa är just den nedre änden av bilden, taket och knopparna stör lite av helheten i bilden.

Låt bilden tala för sig själv:


Dagens Bild

       2010-06-30 08:57:48
Här får ni Dagens Bild:


Äntligen!

       2010-06-30 08:55:41
Igår lärde jag mig något nytt. Japp, nu vet jag Angels stora kärlek här i livet. Nämligen korv. Super godiset som aldrig sviker en hundägare! Så idag började vi (äntligen!) träna kontakt och oj vad snabblärd hon är! Kör korta pass några gånger under dagen.

Dessutom så var vi återigen och badade. Hoppas jag blev lite solbrun om benen, blir ju aldrig det hur mycket jag än solar känns det som. Angel tyckte inte det var så värst roligt att bada men förhoppningsvis så lär hon sig. Nått annat som har hänt?

Jo hon kräktes två gånger det senaste dygnet, vet inte riktigt varför men hon mår bra annars så jag tror att det var värmen. Till något mer positivt, nu åker hon bil med sin nya bästa vän nämligen Doris. De sitter tillsammans i buren och tittar ut överallt.

Nu ska ni få lite bilder på Doris och Angel:Dagens Bilder

       2010-06-27 20:24:25
Här kommer Dagens Bilder:Vilken tycker ni är bäst? Angel eller blomman?

Angels Första Bad

       2010-06-27 19:04:16
I natt fick jag sova hela natten utan att Angel väckte mig. Hon var så duktig. Men nu äter hon inte sin mat så jag blandar jag ner Doggy topping i maten och det gillar hon.

Annars har vi varit och badat i natt så då har jag fått något nytt att fotograferat något nytt. Hon tyckte det var kul att springa på stranden men inte att simma. Fick lyfta ut henne och sedan låta henne simma tillbaka. Nästa gång ska jag se om hon vågar gå ut själv.

Dessutom så fick hon träffa Sams hund Lisa som är en svart blandis. Henne tyckte Angel mycket om, hon hade ju rätt färg.

Här kommer bilderna på dagens simning:Sista bilden är tagen av min morbror Anders.

Lite Nya Bilder

       2010-06-27 18:45:03
Nu får ni se lite nya bilder. Kommer berätta mer om min och Angels dag senare.Vill återigen köpa ett makro men pengarna finns inte. Får se om jag kan köpa ett senare.

Dagens Bild

       2010-06-26 23:27:52
Här kommer Dagens Bild:


26 Juni + Bilder

       2010-06-26 23:20:56
Så dagens uppdatering av Angels liv hos mig. Natten gick  väldigt bra. Hon sov ganska så länge. Har lagt ut tidningar vid dörren fall i fall hon måste kissa under natten. Sen går vi upp vid 6.00 - 6.30 och kissar innan jag äter min frukost och hon leker med en leksak. Nu får hon uppblött mat och äter 4 ggr om dagen. Eftersom hon inte äter så mycket så tänkte jag att jag ökar antalet måltider och minska mängden foder per måltid så att hon istället äter upp en lämnar kvar en massa.

Just nu ligger
hon under min säng och sover. Tryggt och svalt där under. Idag har hon faktiskt lekt en hel del med Doris. Det känns bra för då vet jag att hon har börjat accepterats av Doris men Ellie är inte helt okej med henne än. Dessutom så har hon hälsat på en av grannarna och var i närheten av deras lilla blandis mer än så ville hon inte. Men grannschäfern gillar hon inte. Han är stor och skrämmande. Dessutom så skäller han på henne så att hon kissar på sig.

Annars var vi och besökte skogen precis nedanför gatan. Tycker hon hängde på rätt bra fast det var väldigt varmt. Nu har hon i alla fall börjat ha på sig halsbandet och fick prova på att gå i koppel. Det tyckte hon inte om.

Imorgon så kanske morbror Anders och hans fru Karin kommer och så kanske vi åker och badar med hundarna.

Här kommer bilderna från idag:Natten + Dagen

       2010-06-25 21:36:57
Nu har jag äntligen lite tid att skriva på bloggen. Angel är pigg och väldigt glad. Hon börjar känna sig mer hemma nu och just nu ligger hon och tuggar på en dentastix med två avundsjuka Golden Retriever runt sig.

Natten gick väl sådär. Det började med att hon sov en stund i min säng. Efter ett tag så vaknade jag av att jag hörde ett bjonk och så låg en Aussievalp på golvet. Efter det stoppade jag in henne i buren. Den tycker hon rätt bra om. Stoppade in ena handen i buren för att hon skulle vara lite tryggare men det var inte så bekvämt. Så kom jag på den brillianta idén att hon blir lugn av musik så då satte jag igång Melissa Horn på mobilen så kanske hon började slappa av. Så efter ett tag så somnade hon.

Försökte vakna klockan två men både hon och jag var trötta då så vi sov vidare. Sen tio minuter i sex kissade hon i buren. Tio minuter innan klockan ringde. Efter det gick vi upp. Hon fick lite mat. Har redan gått över från Doggy till Oliver. Hon ville inte äta Doggy så jag tänkte att hon skulle prova på Oliver och det åt hon. Är ingen stor ätare men tänker att det kommer när hon känner sig helt hemma här.

Sen har det varit full fart. Jag fick i mig lite frukost sen så var det bara att ta ut henne i trädgården. Vid tio blev jag så trött att jag var tvungen att sova. Så jag och Angel gick och la oss på rummet. Jag i sängen, hon i buren och så sov vi i nästan två timmar. Mamma kom och väckte oss och sa att snart skulle min syster komma. Så mamma fick ta ut Angel så hon fick kissa sen var det bara att vänta på Pernilla.

När hon dök upp så blev Ellie och Doris hemskt glada medan Angel tyckte att Pernilla var något obehaglig. Men det släppte ganska så snart. Sen satt hon i Pernillas knä ett bra tag.
Så var det dags för lunch, Angel låg på golvet och sov medan vi åt. Jätteskönt att hon kan vara så passiv. Vid två tiden kom Sam, vi åt lite tårta sen satte vi oss och tittade på Scrubs och Big Bang Theory medan Angel låg och sov i min säng.

Tycker att dagen har flytit på rätt bra. Skönt att Angel vet stortsätt att hon ska kissa utomhus bara att hon inte alltid hinner dit i tid. Har bestämt att jag inte tänker börja träna henne riktigt än. Hon behöver mogna något till men kanske hon är redo nästa helg.

Kan tala om att jag har en hjärnskakning just nu så jag har haft väldigt ont som tur väl så har man migränmedicin som hjälper mot det mesta. Men känner att smärtan håller på att komma tillbaka så ska nog gå och lägga mig snart.

Här kommer lite bilder på Angel som jag tog under dagen:Och bilder på lite blommor:
Första Kvällen Med Gänget

       2010-06-24 23:20:54
Så nu har denna fotoblogg blivit till en hund/fotoblogg. Just nu sitter jag och en väldigt pigg Angel i min säng. Ja allt börjar ju bra. Hon skulle ju sova i den nya fina buren jag har köpt till henne. Hmm ja och vart hamnar hon? I sängen. Hon är lite orolig men verkar trivas rätt bra. Det är enklare för en Goldenvalp att komma in i vår flock eftersom vi redan har Golden och den är van att se den rasen. Svårare för en Aussie som aldrig sett en Golden.

Väntade hela dagen på att mamma skulle komma hem till Carina så vi kunde fixa alla papper och sen åka hem. Klockan 17.20 kom hon körandes. Angel fick träffa Ellie. Ja de blev väl inte super glada när de såg varandra. Ellie hälsade knappt på Angel eller på Bimbo. Så gick vi in. Inga problem med papperna. Det är ju trots allt tredje hunden i vår flock. Carina fick betalt, hon kollade mammas axlar och sen så var det dags att åka hem. Packade in alla mina saker, två människor och två hundar i en V70 och sen så bar det av mot nya äventyr.

Hela resan gick
toppen. Stannade en gång för att kissa Angel och efter två timmar var vi hemma. Angel både kissade och bajsade sen fick hon träffa Doris. Den hunden gillade hon inte. Doris var stor, tung och närgången. Angel markerade att hon ville banne mig inte ha Doris nos i baken. Sen när Doris blev för närgången så blev hon totalt förbannad. Hon skällde och högg efter henne. Jäkla vad arg hon blev.

Sen så fick alla hundarna lite mat. Angel ville inte ha så mycket och jag förstår henne. Har varit en lång dag idag. Kan i alla fall säga att hon är väldigt fäst vid mig. Kan bero på att hon har varit runt mig i en vecka redan. Dessutom så börjar hon förstå vad hon heter och det är väldigt positivt.

Nu ska jag sova. Ska upp kl 02.00, 06.00 och 09.00 för att kissa Angel. Imorgon är det även Midsommar så då kommer syster Pernilla och träffar Angel. Även Sam dyker upp på eftermiddagen och träffar henne. Sen lär det dröja några dagar innan jag bjuder in någon mer.

Ska fota en hel del imorgon för då ska hon få se baksidan av trädgården.

Besök Hos Veterinären

       2010-06-23 14:48:29
Idag spenderade vi 2 h hos veterinären. Valparna skulle besiktas så vi packade in tre vuxna + elva valpar i en bil och gav oss iväg. Angel gick igenom utan några som helst problem. Hur skönt var inte det? Sen är ju Aussie tvungna att ögonlysas. Utan anmärkningar där också. Alla valparna blev godkända så inga problem där heller.

Tror resten av dagen blir ganska så lugn, tror det skulle komma en kund eller två något senare. Men imorgon åker vi båda hem till Växjö. Det kommer bli en lång dag innan mina föräldrar kommer hit.

Månades Bild

       2010-06-23 01:12:21
Nu har jag haft denna blogg i mer än en månad så då tänkte jag lägga upp alla bilder som varit Dagens Bild mellan den 14 maj - 14 juni. På måndag ska jag välja ut Månadens Bild. Ni får gärna säga vad ni själva tycker.Vill ni se större bilder är det bara att trycka på bilden. Så på ca 31 dagar har jag haft 18 stycken Dagens Bild. Lite dåligt, men känns ändå bra.

Dagens Bild - Inlägg # 100

       2010-06-23 00:23:29
Här kommer dagens sista Dagens Bild.Detta var även det 100 inlägget. Känns som om jag kanske kommer hålla kvar vid denna blogg nu. Men man ska aldrig säga aldrig när det kommer till mig och vanor...

Har dessutom äntligen börjat med Facebook så ni kan hitta mig här.

Bilder På Valpen

       2010-06-23 00:20:29
Så idag blev namnet bestämt. Nu är det bara att lära henne att hon heter det. Men det gör vi under midsommar helgen. Namnet blev Angel!

Hon reagerar redan på älskling i alla fall. Det kallar jag redan Ellie så då lär väl båda komma skuttandes.
Så på torsdag/fredag kommer denna blogg gå från foto-blogg till hund/foto-blogg. Med andra ord kommer ni bli smått tvunga att läsa hur det går för oss i vida världen med. Hoppas ni är okej med det.

Nu kommer i alla fall bilderna på henne.


Porträtt: Marie Petersson - Fotograf Sam

       2010-06-22 23:49:06
Den 14 juni tog jag och min kompis Sam bilder på varandra. Blev inga jättebra. Lovade henne nya bilder senare i sommar då vädret är lite bättre och ljuset inte är så irriterande för ögonen. Blev dåliga bilder på Sam, inte alls nöjd med dem.
Har en fråga; Har mina bilder blivit sämre? För det känns så enligt mig själv.Visst är hon duktig? Riktigt stolt!

Fler Bilder

       2010-06-22 23:24:27
Här kommer ännu fler bilder.
Kan säga att regnbågar är ett av de svåraste att ta en bild på. Kameran kunde inte fokusera på den. Sen stör jag mig väldigt mycket på katthåret i kattens panna. Förstör hela bilden.

Dagens Bild

       2010-06-22 23:00:15
Här kommer ytterligar en Dagens Bild.


Divan!

       2010-06-22 22:55:46
Tog bilder på tårtan och kronan som följde med som vi hade köpt till min ära.För er som inte känner mammas hund Doris så kan jag tala om att hon är en diva. Hon heter Dolores Costello i stamtavlan. Denna Costello var en av stumfilmernas största skådespeleskor och är faktiskt farmor till Drew Barrymore. Både jag och min familj har en känsla utav att denne Costello finns i vår lilla Doris. Hon ska alltid vara först, ingen säger åt henne vad hon ska göra och bara det bästa är gott nog för henne. Får se om min lilla Majesty tar över tronen.

Dagens Bild

       2010-06-22 16:26:10Massor Med Bilder

       2010-06-22 16:24:18
Ja då kommer alla bilder jag tagit senast. Några får hamna i andra inlägg.

Efter En Lång Paus

       2010-06-22 15:41:56
Nu har jag varit väldigt inaktiv men har haft så OTROLIGT mycket att göra. Sitter just nu vid matbordet hos min uppfödare. Praktiken går bra än slå länge. Imorgon kommer veterinären och ska kolla igenom alla valparan och sen är det bara en dag kvar. Kommer komma tillbaka i höst för då blir det två veckor till. Då ska vi på Bruks & IPO SM så det ser man ju väldigt mycket fram emot.

Kan uppdatera om mitt lilla nagel/hud projekt. 30 %? Inte fan heller blev det några 30 % längre. Nä men det växte fortare det måste jag ju ge dem för. Och naglarna har blivit starkare så ja det funkade delvis men inte så mycket som de påstod.
Huden har blivit bättre. Dock är hela min hud uttorkad idag. Tror det beror på att jag har varit väldigt sjuk och säkert har jag någon vitaminbrist. Men rekommenderar verkligen Nivea till alla som vill ha bättre hud men har känslig hud. Och Nivea har inte de dyraste produkterna heller.

Nu har ni fått en liten uppdatering. Var förresten väldigt rädd att min kamera hade pajat. Ställde in ISOn på 100 och märkte att slutartiden blev genast 1/30 - 1/160. Kom ju inte ihåg att den förlängs så kraftigt när man ställer in ISOn på 100 - 200. Speciellt i dåligt ljus. Ja, så går det när man inte tänker.

Ska kolla vilka
bilder jag inte lagt in och lägga upp de. Sen blir det bilder på den lilla saken.

Nagel/hud projekt

       2010-06-14 23:57:27
Bara så alla vet har jag en mycket dålig vana. Jag biter på naglarna. Och inte lite heller. Biter på naglarna när jag är nervös, irriterad, har tråkigt eller bara tycker de borde trimmas. Dessutom så är de väldigt sköra. Så idag var jag i stan och hittade något helt fantastiskt. Nämligen Sally Hansen Nailgrowth Miracle. På 5 dagar ska naglarna ha växt 30 %. Så nu ska ni få vara med på denna förvanlig. Med andra ord om man har en nagel som är 1 cm ska den växa ca 3 mm på 5 dagar. Låt oss se hur detta går.

Nu till mitt andra problem. Har inte den bästa huden. Måste göras något åt detta med. Så nu tänker jag ta hand om min hud på bästa sätt. Köpte en massa Nivea produkter för känslig hud eftersom min hud blir irriterad och flammig när jag tvättat den för mycket men känsliga produkter brukar vara väldigt bra för den. Så köpte Nivea Gentle Cleansing Cream, Nivea Soothing Toner, Nivea Gentle Cleansing Milk. Köpte även två ansiktsmasker som ska användas en gång i veckan de två första veckorna. Den ska rensa porerna.

Har även köpt Piz Buin som ska dubbla farten till en snygg solbrun hy. Ska prova den också. Så utvärdering av allt detta kommer ske var 5:e dag med bilder och hur det går.

Måste även skryta
med att jag har numera 8 organsika plagg. Köpte 3 trosor som var organiska. Köpte sen 3 trosor som inte var det.. Tar det ut varandra?

Nya Kläder!

       2010-06-13 23:33:24
I fredags så var jag, mamma och syrran och handlade i Karlstad. Så då tänkte jag publicera bilder på kläderna.

Här har ni dem:Skjorta, H&M
Tights x3, H&M
Kjol, H&M
BH, Lindex
Tunika, H&M
Skjorts, H&M

Köpte även ett organiskt linne och tre organiska trosor. Har nu mera fyra organiska saker. Saknars bara byxor och bh sen kan jag klä mig organsikt för en dag.

Hemma

       2010-06-13 23:00:40
Så nu har jag kommit hem ifrån Anna-Maria. Har fixat till några bilder ifrån trädgården som jag hade planerat att lägga upp. Imorgon så ska vi två till Växjö och shoppa. Åh saknat att ha lite girl-time med henne.
Har tagit en massa andra bilder som ni snart kommer få se.


Dagens Bild

       2010-06-13 11:38:32
Har inte tid att komma med någon förklaring, bilden får tala för sig själv. I alla fall så är det Julia som försöker bita i ett äpple, resultatet ser ni i det förra inlägget.


Sista Kvällen Med Gänget!

       2010-06-13 11:35:16
Nu har man sommarlov! Skönt, allt som saknas är den lilla. Men är fortfarande 1,5 vecka kvar innan hon kommer hit. Fast det är bara fyra dagar innan jag åker på praktik. Måste prata med Carina om hur, var och när. Men i alla fall, har haft mycket att tänka på de senaste dagarna. Har städat lägenheten, packat, spenderat tid med klassen och med vännerna innan man går på lov.

I onsdags grillade vi i alla fall och hittade på lite skoj. Tog några bilder och här har ni dem:
Nu blir det Dagens Bild och sen så ska jag göra mig iordning, vi ska nämligen fira min 19 års dag!

Hundmänniskor!

       2010-06-07 21:45:32
Sitter och kommeterar (snackar) med Niktia om hundar/kamphundar, media, lagar och hundägare. Detta får mig att direkt tänka på min klass. På ett hundsportsgymnasium så finns det många olika åsikter. Speciellt i en klass på 28 tjejer var utav alla har en stark vilja och ser sina åsikter som de enda rätta.

Så något jag vill att hundmänniskor ska förstå är att ibland är det bra att hålla din åsikt för dig själv eller åtminstone börja meningen med "detta är MIN åsikt" för annars blir du attackerad innan du hinner avsluta meningen. Hundmänniskor är som stora schakaler. Sliter en i stycken.

Ett annat problem är att hundmänniskor (inte i alla fall) tror att de kan mest om hundars beteende och träningsmetoder. Man pratar om saker man kanske egentligen inte vet något om.
Hundmänniskor pratar ifrån egna erfarenheter och metoder/kunskaper de har läst/hört/sett. Men detta är de inte tydliga att berätta för alla heller.

T.ex. har jag stor erfarenhet till stress, rädslor och hur man botar/förebygger detta för att jag har haft hundar med dessa problem och lärt mig detta av egna erfarenheter. Dessutom anser JAG att jag kan mycket om beteende och hur man uppfostrar hundar. Vilket många i min hemort kan vittna till.

Nu Nikita pratar jag inte om dig utan jag börjar bara tänk på detta när vi började prata om det.

Dagens Bild

       2010-06-07 00:31:26
Här kommer då Dagens Bild. Snacka om vilken kort slutartid man var tvungen att ha för att verkligen stoppa vattnet. Slutartiden ligger på 1/1000. Rätt sjukt att tänka, fast för att stanna upp en hund i rörelsen måste man ha mellan 1/200 - 1/400 beroende på vad hunden gör.

I alla fall. Här är bilden:
Men nu är det slut på svartvita bilder. Imorgon är färgen tillbaka.

Lite blandat

       2010-06-07 00:22:59
Tänkte att jag delar upp alla bilder i olika inlägg idag så det inte blir så många bilder i ett.

Åh vad jag älskar den sista bilden. En fågelunge satt ungefär 3 meter ifrån mig. Vad gjorde jag? Jo tog fram telet och började zooma in. Tog en hel del bilder innan den skuttade iväg. Den var varken rädd för mig ELLER för Ellie.

Svartvita Ellie

       2010-06-07 00:12:24
Så nu har jag suttit med bilderna jag tog innan idag. Rätt intressant att man kan gå ut med kameran och helt plötsligt har 2 - 3 timmar av dagen försvunnit och resuleterat i över 100 bilder.


Statestik

       2010-06-06 21:53:14


Oj vad var det som hände? Jag känner mig poppis!

Vad har jag gjort idag? - Ingenting

       2010-06-06 20:28:48
Har suttit och klagat på mig själv hela dagen. Skulle ju räkna matte idag, har jag gjort det? Nä!
Skulle ju städa idag, har ja gjort det? Nä!
Har jag tagit några bilder idag? Inte ens det!

Lär inte bli några bilder idag heller. Har idé torka. Känner heller inte för att palla mig ut och ta några bilder. Fast hade ju ett projekt som jag funderade på. Har ju inte börjat med det än. Så funderar på att käka något snabbt, koppla hunden och dra ut på uppegupptecksfärd. Innan solen går ner och det blir omöjligt att ta bilder.
Dåligt med Forshaga är att det är ett berg precis där solen går ner. Med andra ord, missar man de fina solnedgångarna. Med andra ord måste man ha bil.

Men till något positivt. Pratade med mamma i veckan och hon berättade att när vi åker hem till småland på lördag (gud vad ljuvligt det där lät!) så ska vi åka förbi världens bästa affär (som inte innerhåller hundsaker) nämligen Scandinavian Photo utanför Jönköping. Köper storsätt alla mina kamera pryla därifån. De har så bra service, även fall man önskar att priserna var lägre, och så har de så bra kvalite på produkterna.
Går att jämföras med H&M och Kicks. Kicks är dyrare men bättre kunskap, bättre service och bättre kvalite.

Så ska väl kolla vad de har hemma på lagret i Bankeryd. Försökte övertala mamma att vi skulle besöka Carina och valpen efteråt men det tyckte mamma var onödigt med tanke på att jag skulle åka dit 4 dagar senare.

Freestyle

       2010-06-06 05:43:32
Som jag sa i senaste inlägget om att kanske tävla i freestyle med valpen så ville jag visa en video på ett världens bästa freestyle ekipage. Jag som tränar hund och spenderar stortsätt all min fritid med hundar och hundintresserade människor blir fortfarande helt förbluffa över hur otroligt duktiga denna kvinna och hennes hund är.

Jag blir helt tårögd när jag ser denna video. Mitt favorit tillfälle är vid 3.11. Låten kommer ifrån Pirates of the Caribbean och det är därför de har pirat-tema.Vad tycker ni? Är de inte fantastiska?

You Make My Dreams Come True

       2010-06-06 05:31:41
(500) Days of Summer är en av världens bästa filmer, och det säger en människa som ser storsätt minst 1 ny film i veckan året om. Den är så annorlunda men ändå så verklig. Om du älskar romantiska komedier med typiska slut så är denna filmen INGET för dig. För er andra, titta och njut. Humor, glädje, sorg och musik. Sån bra kombo får man leta efter.

Här har ni den bästa scenen i filmen. Se det som lite Söndags Underhållning:
Nu ska jag nog göra lite cappuccino och äta lite frukost. Eller leta upp fler roliga och mysiga klipp.
Åh förresten så funderar jag på fall man ska använda denna låten i ett freestyle program med valpen sen.
Kanske kan vara något men får se sen när hon börjar växa till sig.

500 Miles

       2010-06-06 05:20:28
Åh vad glad jag blir utav denna låten. Verkligen en sån antidepp-låt som alltid gör en glad vad som än har hänt. Okej jag har inget annat för mig än att titta på youtube och man kan hitta en massa roliga klipp och mysiga låtar där. Så nu kanske jag kommer publicera en hel del videos och låtar.Älskar deras dialekt
, det är ju därför jag älskar den så mycket. Sen har man ju verkligen fastnat för den sen man såg How I met your mother.

Dagens Bild

       2010-06-06 01:36:38
Helt otroligt! Har haft över 55 unika besökare idag. Rekord på stort. Väldigt lyckig jag är.
Men för att komma till sak. Här är då Dagens Bild på Anna.Anna har en sån naturlig skönhet. Här är det ingen som gömmer sig bakom maschara eller puder. Dock var hon lite svår att foto, delvis p.g.a ljuset delvis för att jag var tvungen att vägvisa henne mycket. Men till nästa vår lär hon veta mycket väl hur hon ska sitta, vinkla och hur hon ska le med både ögon och munnen.

Men tack så mycket Anna för att du ställde upp. Hoppas du blev lika nöjd som jag blev.

Porträtt: Anna & Jonas

       2010-06-06 01:29:48
Som jag sa tidigare tvingade vi Jonas att sitta framför kameran också och så här blev resultatet:Dem är så söta tillsammans! Är det någon mer som tänker ying och yang när ni se dessa bilder? Så olika men utan varandra klarar dem sig inte.

Porträtt: Anna Ivarsson

       2010-06-06 01:23:35
Nu kommer då bilderna på Anna. Och som jag sa tidigare så skulle det bli svart-vita bilder. Har kommit på att jag lär ju bli illa tvungen att slänga över alla bilderna på ett USB-minne och springa runt över hela Ghettot (där eleverna bor) och lämna över bilder. Blir jobbigt bara jag tänkter på det...Grillning Vid Älven

       2010-06-06 01:13:41
Ikväll var vi nere och grillade korv vid Älven. Var trevligt och tycker vi hade rätt skoj. Som vanligt fick kameran följa med och det blev några bilder. Övertalade även Anna att gå med på några porträttbilder och sen fick jag med Jonas också. Men dessa bilderna kommer senare.

Så efter x antal korvar som jag tappade i elden, åh vad jag blev arg tillslut. Började tillslut mordhota korvarna vilket inte hjälpte eftersom korvar redan är döda för länge sen. Men efter alla dessa korvar gick vi hem och nu har jag spenderat mer än önskat mycket tid i Photoshop. Men skärpan på många bilder blev inge vidare så har försökt ändra på detta. Solen gick ju ner bakom skogen så ljuset blev dåligt mycket tidigt, med andra ord korta slutartider vilket ledde till onödigt skak.

Men här har ni några bilder i alla fall:


Fototävling!

       2010-06-05 00:48:15
Nu är jag med i min första fototävling. Ska bli spännande och se om jag har någon talang över huvudtaget. Bidraget är ju ganska nytt men ändå en stor favorit. Dessutom så tycker jag att den representerar min andra stora passion här i livet utanför fotografering.

Fototävling finner ni här på Caroflinas blogg.Mitt bidrag:
Nu håller vi tummarna och hoppas att det blir något resultat utav det! Den 14 juni får vi se om det gick ända vägen fram. Dessutom så är firar bloggen en månad samma dag så vilket fin present det skulle vara.

Angående Dagens Bild

       2010-06-04 17:01:03
Det är bara de stående bilderna som jag kommer förstora som Dagens Bild. De liggande skulle bli alldeles förstora om jag skulle förstora de med. Dessutom så förstör det designen på bloggen så de kommer förbli små. Bara så ni vet och ingen frågar senare.

Dagens Bild

       2010-06-04 16:46:13
Här kommer då Dagens Bild, fast jag tog den i onsdags. Men lär inte bli några fler bilder idag utan ni får vänta tills på imorgon eller på söndag. Får se hur det blir i helgen.
Vad tycker ni om bilderna på Lisa, visst är hon söt?
Vad tycker du själv Lisa?

Porträtt: Lisa Andersson

       2010-06-04 16:43:36
I onsdags tog jag bilder på Lisa Andersson. Detta gav mig idén till en ny kategori, nämligen Porträtt. I den kategorin kommer jag placera alla inlägg med porträtt bilder. Inte när det är enstaka bilder utan när det är en hel del bilder på en enda person. Och denna gång var det Lisa som stod som modell.

Blommornas (Dagens) Bild

       2010-06-04 15:30:47
Så nu kommer då blommornas bild. Oj vad jag fick kämpa för denna bild så hoppas ni tycker den är lika vacker som jag tycker.


Naturen

       2010-06-04 15:28:35
Nu har jag varit framme igen och åter igen är det naturen som har sått modell. Dessa bilder tog jag efter Balen. Vädret är så vackert så man får passa på. Är ganska så säker på att snart så slår det om och börjar regna och åska flera dagar i streck. Men det är rätt bra det med. För utan vatten blir det bara vissna blommor och de är ju inte så värst fina.
Nu kommer det ytterligare en Dagens Bild som får bli Blommornas (Dagens Bild).

Balens (Dagens) Bild

       2010-06-04 15:10:09
Självklart blir jag tvungen att ha en Dagens Bild fast Balens Bild istället. Inte för att den har något med Balen att göra men den var tagen medan vi stod där. Däremot är den inte bra nog för att klassas som Dagens Bild.Nu har jag även bestämt att Dagens Bild ska vara extra stor. Just för att ni ska få se mer detaljer i den. Denna bilden representerar inte bara Dagens Bild utan även vad som komma skall. Jag hoppas på att det jag planerar blir av i helgen. För att inte göra er besvikna så säger jag att inget är bestämt än. Jag har inte pratat med personen i fråga men jag tror inte det ska bli något problem. Men kan tala om att det blir svart-vitt tema i helgen.

Balen

       2010-06-04 15:04:10
Så nu har jag äntligen tid för bloggen. Förlåt för att det har tagit tid men har haft mycket för mig. Försöker umgås så mycket som möjligt med tanke på att det bara är en vecka kvar av skolan. Sen ser man inte klassen förrän till hösten. Ikväll blir det ganska lugnt, ska ha lite me-time, äta gott och riktigt ro om mig själv. Imorgon drar vi ut i skogen. Ellies första bad i år. Snacka om att hon kommer bli glad! Efter det blir det lite socialt, ska umgås med vännerna som är här i helgen och på söndag blir det nog städa, tvätta och plugga. Har ett prov kvar för denna terminen och det är nationella i Matte B. Sen på fredag är det skolavslutning och början på sommarlovet.

Men nu ska ni får se bilderna från i onsdags när studenterna åkte till balen.


Alla Hund 3:orna uppklädda påväg till balen.


Ons 2 Juni

       2010-06-02 19:45:25
Idag var vi och köpte glass. Köpte en Calippo Refresh åt mig och en kula vaniljglass till Ellie. Den tog slut på två röda men så är det när man är hund. Nu ligger hon och vilar i sin säng. Har varit ute på promenad och ska snart gå och fixa till mig lite för ikväll är det fest nere vid Älven. Hela skolan passar på när fritidsvärdarna är på balen med treorna. Var ju även och tog några kort på när treorna kom ut med sina balklänningar. Tänkte lägga upp mina favoriter senare ikväll/imorgon.

Har även tagit lite kort på Lisa medan hon posade. Har inte kollat än men tror det kommer finnas en hel del fina kort ibland dessa bilder. Sen blev det lite bilder på naturen igen. Är så sugen på ett makro men hmm.. vet inte om jag verkligen vill lägga pengarna på ett.
Nu ska jag byta om, äta något, sminka mig och sen iväg till Lisa och Anna.
Vad ska ni göra ikväll?

Gårdagens Dagens Bild

       2010-06-01 16:37:46
Gårdagens Dagens Bild tycker jag är något alldeles extra. Kan se den pryda framsidan av någon deckare eller något liknande. Eller så kan det bara pryda min blogg. Ja, den får göra det tills vidare. Tycker vilket fall som helst att den är i top 10 bästa bilder jag någonsin har tagit.


Gårdagens Bilder

       2010-06-01 16:35:05
Ni som hade hoppats på lite egobilder kommer jag göra besvikna. Det blev inga utan bara en på massa eld, rök och älv. Ja ni kan ju se själva..
Och sist så hade vi Lisa med en korv i högsta hugg. Nu har jag suttit och kollat lite på olika objektiv m.m och kommit fram till att jag behöver ca 7.000 :- för allt ihopa. Tar man bort objektivet så blir det typ 2.000. Objektivet klarar jag mig utan ett tag till men det övriga börjar det krisa efter.

Sen började jag fundera på en ska. Vad vill NI läsare läsa/se mer utav på bloggen?
Mer bilder mindre text eller tvärt om?
vad eller om vad?

Tack!

       2010-06-01 15:33:54
Vill tacka alla som gratulerade mig igår. Hade en underbar dag. Vi gick ner till älven och grillade korv och drack lite cider. Hade det super mysigt. Så till helgen ska vi dra iväg ut i skogen med hundarna. Ska vattenapportera lite och så kanske vi ska prova lite rapport. Får se.

Blev inte så många bilder. Batteriet dog. Vilken sorg... Men det är på laddning nu, funderar på att köpa ett extra just in case det skulle hända något liknade så har man extra med sig. Ska nog skriva en önskelista med kamerasaker man vill ha i fördelsedagspresent. Funderar på att lägga pengar på något bra makro-objektiv. Annars blir det väl lite olika krimskrams.

Kommer kolla på de få bilderna från igår snart och ska publicera dem. Ska även iväg till Ica och handla lite kall mat. Det börjar bli så varmt att det är bara gott att äta på morgonen och kvällen. Ikväll ska vi kanske gå ner och umgås med treorna, eller inte. Vet inte om alla var så sugna på det.